Beauty+ MDC Spray

Beauty+ MDC Spray

Hatékony spray a haj, a bőr és a körmök támogatásához.

BEAUTY+ Daily Spray segít:

  • – A haj, a bőr és a körmök megerősítésében
  • – Támogatha az életteli és egészséges megjelenést
  • – Elősegíti az egészséges hajat, bőrt és körmöket

Kifejezetten a haj, a bőr és a körmök szépségéért, elsősorban ezeket építő és támogató vitaminokkal és mikro hatóanyagokkal. Ne felejtsük azonban, hogy ezek a kötőszövetek hasonlóan épülnek fel, mint az izmok és az érrendszer, illetve ezeknek a szöveteknek –  a szépség mellett – fontos feladata az egész test külső védelme.

 

 

Fő hatóanyaga a BIOTIN A száj nyálkahártyáján keresztül szinte, azonnali hatása van! Mi az, amit tudni érdemes róla? A biotin nem más, mint egy vízben vagy alkoholban oldódó vitamin (a vitaminok másik csoportja zsírban oldódik). 

Tulajdonképpen három különböző elnevezése is létezik: biotin, B7-vitamin és H-vitamin. 

Az egyik legfiatalabb vitamin, 1927-ben fedezték fel, azonban csupán 40 évvel később sorolták be a vitaminok, pontosabban a B-vitaminok családjába. A biotin szó a görög biotos szóból származik, jelentése élet vagy fenntartás. A biotin ként tartalmaz és jelentős szerepet játszik a zsír, a fehérje és a szénhidrát energiává alakításában. A szervezetednek ugyanúgy szüksége van erre a vitaminra is, mint bármelyik másikra. Mivel a tested csupán rövid ideig képes tárolni, fontos, hogy rendszeresen pótold! A biotin a bőr, a köröm és a haj vitaminja. 

Egészséges felnőttként naponta 30-100 μg biotinra van szükséged. Ennél is többre, ha dohányzol, jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztasz, élsportoló v. várandós vagy, emésztőrendszeredet érintő betegségben szenvedsz, ill. túlzott stressznek vagy kitéve . A szervezetedben természetes módon is termelődik valamennyi biotin, a bélflórád baktériumai állítják elő. Milyen hasznos tevékenységeket folytat a biotin a szervezetedben? Csökkenti a szervezetedben fellelhető gyulladásokat. Javítja a kognitív funkciókat (agyműködést). Cukorbetegség esetén segít csökkenteni a vércukorszíntet.

 Növeli a HDL-koleszterin, azaz a jó koleszterin szintjét, és csökkenti az LDL-koleszterin, vagyis a rossz koleszterin szintjét.

 Várandósság alatt kiemelt szerephez jut, hiszen hozzájárul az embrió egészséges fejlődéséhez. Jelentős szerepet játszik a zsír, a fehérje és a szénhidrát energiává alakításában. Hozzájárul a bőröd, a körmeid és a hajad szépségéhez és egészségéhez. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük