MDC Boost spray

MDC Boost spray

A BOOST nevű termékünkkel nem nyúlsz mellé, ha természetes energiáról beszélünk! Természetes koffeint tartalmaz, amit kávébabból és zöldteából nyernek ki, amiknek élénkítő hatásuk van. Ezen kívül B12 vitamint és Rezveratot is tartalmaz. A BOOST egy olyan természetes energizáló spray, aminek alacsony a cukor, a szénhidrát és a kalóriatartalma, megemeli, fokozza az energiaszintet. Sportolók edzés előtt használhatják a teljesítmény fokozása érdekében.

A természetes koffeinnel együtt beviheted a szervezetedbe a B12 vitamint és a Resveratot is!

Általános egészségfokozó
• Energiaszint növelő
• Anyagcsere optimalizáló
• Hormonális egyensúly szabályozó
• Szív- és érrendszeri betegségeknél megelőző hatású
• Májvédő
• Tesztoszteron szint növelő
• Vörös vérsejt képző
• Migrénre való hajlamot csökkenti
• Idegrendszerre hat

 

 

Összetevők

–  Zöld tea (A teában lévő hatóanyagok segítenek a fogyásban, rákmegelőző, koleszterinszintet csökkentő, érvédő szerepük is régóta ismert.
Antioxidáns hatású vegyületei közül legfontosabb a polifenol szerkezetű, flavonoid vegyületek, melyek nagy koncentrációban fordulnak elő.
– Hangulat, memória, agyi funkciók
– Májra is jótékony hatással van.
– Anti-aging (erős antioxidáns)


– Zöld kávébab (Több tanulmányból is kiderült, hogy az intenzív kávéfogyasztás – legalább napi 4-6 csésze – kb. egyharmadával csökkenti a 2-es
típusú cukorbetegség kialakulásának kockázatát. Más vizsgálatokban azt tapasztalták, hogy a legalább napi egy csésze kávé elfogyasztása
férfiaknál a rákövetkező tiz év során 40-60%-kal csökkentette a Parkinson kór kialakulásának veszélyét.
A megelőző hatás arányos volt a kávéivás mértékével.

Napjainkban szinte minden embernél elvárás, hogy folyamatosan 100%-os teljesítményt nyújtson, állandóan energiával telt legyen.
Számos módja van annak, hogy hogyan tudjuk az energiaszintünket növelni. Ilyenek a kávé, a tea vagy az energiaitalok fogyasztása. A kávéfogyasztás az elmúlt évtizedekben hatalmas mértékben megnőtt világszerte.
A második legtöbbet fogyasztott folyadék a földön. Felpörget, energizál és fontos, hogy rengeteg ember a finom íze miatt szereti.
Viszont sokan nem tudják fogyasztani, mert megemeli a pulzusszámukat, illetve akiknek
gyomorproblémáik vannak, a magas savtartalma miatt kerülik. A tea fogyasztás kultúrája is hatalmas, de másképp energizál és külön szertartása van az igazán jó teák fogyasztásának. Az energiaitalok elterjedése nagymértékben megnőtt az elmúlt években sajnos leginkább a fiatalok körében.
Pedig ezek számtalan az egészségre rendkívül káros anyagot tartalmaznak, amikre a szervezetnek egyáltalán nincs szüksége, sőt komoly egészségkárosító hatásai vannak.

Mit szólnál egy egészséges energiaszint serkentő forráshoz?

MDC BOOST SPRAY 

A BOOST nevű termékünkkel nem nyúlsz mellé, ha természetes energiáról beszélünk! Természetes koffeint tartalmaz, amit kávébabból és zöldteából nyernek ki, amiknek élénkítő hatásuk van. Ezenkívül B12 vitamint és Rezveratrolt is tartalmaz.
A B12 vitamin szintje 50 éves kor felett csökken a szervezetünkben és ezt fontos pótolni! A természetes forrása a húsok, belsőségek, a tojás vagy savanyú káposzta. A B12 nagyon nehezen szívódik fel a szervezetünkben, ha a bélrendszerünk rosszul működik, akkor egyáltalán nem.

A hiánya okozhat:
A Resveratrol növényekben, főleg gyümölcsök, termések héjában előforduló vegyület. Megtalálható a kékszőlő héjában, a vörösborban, a kakaóban és a csokiban is.

Jótékony hatásai:

A BOOST egy olyan természetes energizáló spray, aminek alacsony a cukor, a szénhidrát és a kalóriatartalma, megemeli, fokozza az energiaszintet. Sportolók edzés előtt használhatják a teljesítmény fokozása érdekében. A természetes koffeinnel együtt beviheted a szervezetedbe a B12 vitamint és a Resveratrolt is!
A BOOST szájspray alkalmazása révén az egyedülálló mikronizált technológiának köszönhetően, a benne lévő hatóanyagok azonnal, 97%-ban felszívódnak, ezért kiváló és gyors a hatásuk és a gyomorpanaszokkal küzdő emberek is gond nélkül használhatják!
Használat: 6 pumpa a nyelv alá (nem lenyelni, hanem megvárni, hogy felszívódjon!)
BOOST a természetes energia!

Nézd meg dr. Sasvári Ferenc pár perces videóját a Boost–al kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük