MDC Core Keto spray

MDC Core Keto spray

A ketogén diéta szerelmeseinek, kifejezetten magas BHB szinttel. Energetizál, kiszolgálja a ketogén diéták és a ketogén edzések tápanyag és ásványi anyag igényeit.

Segít a hagyományos étrendről a ketogén étrendre való átállásnál is. Fogyókúra alatt is megőrzi a szervezet energiáját és vitalitását.

Erőteljes BHB spray a diétához és a testgyakorlás támogatására.

CORE KETO Daily Spray segíthet:

  • – Az egészséges keto diéta támogatásában
  • – Az egészséges energia szint elérésében
  • – Az aktív életstílus támogatásában

A Core KETO spré segít fenntartani az egészséges energiaszintet, amely létfontosságú minden testsúlycsökkentő programhoz, valamint speciálisan β-hidroxi-butirátot (BHB) tartalmaz , amely egy természetben előforduló keton, mely szintetizálódik a májban és energiát szolgáltat, valamint alacsonyan tartja a cukor szintet. Ezt a kulcsfontosságú összetevőt gyakran használják egészséges keto étrenddel és testedzési programmal együtt.

Hatásmechanizmus:

Szénhidrátok megvonásával arra kényszerítjük a szervezetet, hogy zsírokból fedezze energiaigényét. A máj a zsírokat zsírsavakká és ketonokká bontja le. A glükóz helyett ebben az esetben a ketonok játsszák az „energiahordozó” szerepét, így a megmaradt zsírkészletet a szervezet felégeti!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük