MDC napi spray-k

MDC napi spray-k

A Spray termékcsalád előállítója a MyDailyChoice amerikai vállalat.
2019-ben a MyDailyChoice 170 millió dolláros forgalmat bonyolított le csak az amerikai piacon.
2020 év elején az engedélyek beszerzése után Európa területén is
elkezdte a Spray termékcsaládját forgalmazni. Kezdd el használni ezeket a különleges összetevőkből álló termékeket!

A MyDailyChoice évek óta 100% -ban elkötelezett abban, hogy élvonalbeli tudományt és a technológiát ötvözve fejleszti ki termékeit. Termékeink csak természetes és tiszta összetevőket tartalmaznak, amelyek világszínvonalú gyártóüzemekben kerülnek előállításra.

Hogyan működik:
Mikronizált permetezési technológia 

A napi spray-ket szuszpenziós és emulziós technológiával hozzák létre, ami homogenizáltabb, kevertebb képlethez vezet. Ez a folyamat eredményeként a felszívódás drámai növeléséhez.

Egyszerű és hatékony mikronizált rendszer
A Daily Spray mikronizált adagoló rendszerei akár 9-szer hatékonyabbak, mint más adagoló rendszerek. Hogyan? Mivel a Daily Sprays csomagolásának megváltoztatható a stabil képessége. Minden manipulációval szemben ellenálló tartály nitrogénnel van lezárva, hogy oxigén és fény ne érhesse meg az összetevőket, és az élelmiszeripari minőségű bélést tartalmazza a kimosódás megoldása területén. Más szavakkal, mire eléri a rendszerét, bízhat abban, hogy érintetlen Daily Spray összetevőket kap.

Alkalmazás előtt jól fel kell rázni! Alapvetően 8 fújás = 1 adag. Napi három alkalommal ajánlott, az étkezések előtt 15-20 perccel használni – nyelv alá fújva a jobb felszívódás érdekében (használat előtt érdemes egy nagy pohár vizet inni, majd a nyelv alá permetezve 20 másodpercig a szájüregben tartani a folyadékot lenyelés előtt)

Miért a leghatékonyabb a mikronizált spray a felszívódás szempontjából?

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük